W skrócie
- VIP pozwala oglądać wszystkie seriale na DramaShow, bez potrzeby używania monet, tak długo, jak aktywny jest Twój plan.
- VIP odnawia się automatycznie na koniec każdego okresu, po cenie pokazanej w momencie zakupu, aż do anulowania.
- Aby zatrzymać odnowienie, anuluj co najmniej 24 godziny przed końcem bieżącego okresu.
- Anuluj w Google Play, w ustawieniach iPhone'a lub na naszej stronie internetowej. Zachowujesz VIP do końca opłaconego okresu.
- Jeśli cena się zmieni, poinformujemy Cię o tym z wyprzedzeniem, a Ty możesz anulować przed zapłaceniem nowej ceny.
- Zwroty: zobacz naszą Politykę zwrotów.
Co daje Ci VIP
Gdy Twój plan VIP jest aktywny, otrzymujesz:
- nieograniczony dostęp do wszystkich seriali na DramaShow, bez potrzeby używania monet;
- wideo 1080p, jeśli Twoje połączenie na to pozwala;
- monety bonusowe w każdym okresie, w ilości pokazanej w momencie zakupu.
Monety bonusowe działają jak wszystkie monety bonusowe i są wydawane w pierwszej kolejności. Ponieważ zapłaciłeś za nie w ramach swojego planu, nigdy nie wygasają. Zobacz nasze Warunki użytkowania, aby dowiedzieć się, jak działają monety.
VIP jest dla Ciebie i profili na Twoim koncie. Dostępność seriali może się zmieniać i może być różna w różnych krajach.
Plany i ceny
Możemy oferować plany tygodniowe, miesięczne lub roczne. Oferowane plany, ceny i monety bonusowe są wyświetlane w aplikacji lub na stronie internetowej przed zakupem.
- Cena, którą płacisz, to ta pokazana w momencie zakupu, za okres pokazany w momencie zakupu.
- Ceny mogą się różnić w zależności od kraju i sklepu.
- Jeśli cena jest wyświetlana w Twojej lokalnej walucie, jest to informacja dla Ciebie. Sklep lub firma płatnicza wyświetla ostateczną kwotę, w tym wszelkie podatki, przed dokonaniem płatności.
Bezpłatne okresy próbne i oferty wprowadzające
Czasami możemy oferować bezpłatny okres próbny lub niższą cenę za pierwszy okres. Jeśli tak, długość, cena po zakończeniu oferty i data jej zakończenia są wyświetlane przed zakupem.
- Po zakończeniu okresu próbnego lub oferty, Twój plan odnawia się automatycznie po normalnej cenie, chyba że anulujesz co najmniej 24 godziny przed jego zakończeniem.
- Jeśli kupisz plan podczas bezpłatnego okresu próbnego, wszelka niewykorzystana część okresu próbnego kończy się.
Automatyczne odnowienie
Twój plan odnawia się automatycznie na koniec każdego okresu, po cenie pokazanej w momencie zakupu, aż do anulowania.
- Google Play i App Store: Twoje konto w sklepie jest obciążane w ciągu 24 godzin przed końcem bieżącego okresu. Aby uniknąć kolejnego obciążenia, anuluj co najmniej 24 godziny przed końcem okresu.
- Strona internetowa: Twoja metoda płatności jest obciążana na początku każdego nowego okresu. Aby uniknąć kolejnego obciążenia, wyłącz automatyczne odnawianie przed końcem okresu.
Jeśli płatność za odnowienie nie powiedzie się, Google, Apple lub nasza firma płatnicza mogą spróbować ponownie przez krótki czas. Jeśli płatność nie może zostać pobrana, Twój VIP wygasa.
Jak anulować
Anuluj tam, gdzie kupiłeś VIP.
Android (Google Play)
- Otwórz aplikację Google Play.
- Stuknij swoje zdjęcie profilowe, a następnie Płatności i subskrypcje → Subskrypcje.
- Wybierz DramaShow i stuknij Anuluj subskrypcję.
Lub przejdź do play.google.com/store/account/subscriptions.
iPhone (App Store)
- Otwórz Ustawienia na swoim iPhonie.
- Stuknij swoje imię, a następnie Subskrypcje.
- Wybierz DramaShow i stuknij Anuluj subskrypcję.
Lub przejdź do apps.apple.com/account/subscriptions.
Strona internetowa
- Zaloguj się na dramashow.com.
- Przejdź do Profil → Członkostwo.
- Wyłącz automatyczne odnawianie.
Możesz anulować online w dowolnym momencie. Nie musisz do nas dzwonić ani pisać. Jeśli masz problemy, skontaktuj się z nami na naszej stronie kontaktowej, a my anulujemy to za Ciebie.
Usunięcie aplikacji lub konta nie anuluje subskrypcji Google Play ani App Store. Musisz ją anulować w sklepie. Subskrypcje na stronie internetowej są anulowane automatycznie po usunięciu konta.
Co się dzieje po anulowaniu
- Zachowujesz VIP do końca okresu, za który już zapłaciłeś.
- Po tym, Twój plan nie odnawia się i nie zostaniesz ponownie obciążony.
- Odcinki odblokowane monetami pozostają odblokowane. Zablokowane odcinki, które oglądałeś tylko z VIP, wymagają monet lub ponownego VIP.
- Monety bonusowe, które już otrzymałeś, pozostają Twoje.
Zmiany cen
Możemy zmienić cenę VIP. Jeśli to zrobimy:
- my, Google lub Apple poinformujemy Cię o tym z wyprzedzeniem, zgodnie z zasadami sklepu i prawem;
- nowa cena obowiązuje tylko od następnego odnowienia po powiadomieniu;
- możesz anulować przed zastosowaniem nowej ceny. Tam, gdzie wymaga tego sklep lub prawo, Twój plan odnawia się po nowej cenie tylko, jeśli się zgodzisz.
VIP na więcej niż jednym urządzeniu
VIP należy do konta DramaShow, którego użyłeś do zakupu. Zaloguj się na to samo konto, aby korzystać z VIP na innych urządzeniach. Jeśli kupiłeś VIP jako gość bez konta, jest on powiązany z tą tożsamością gościa. Utwórz konto, aby je zabezpieczyć.
Zwroty i prawo do odstąpienia od umowy
Zakupy w aplikacji są zwracane zgodnie z zasadami Google lub Apple. Zakupy na stronie internetowej są zwracane zgodnie z naszymi zasadami. Jeśli mieszkasz w Unii Europejskiej lub Wielkiej Brytanii, przeczytaj o swoim prawie do odstąpienia od umowy. Wszystko to znajduje się w naszej Polityce zwrotów.
Jeśli zakup VIP zostanie zwrócony, pozostała część tego okresu VIP kończy się. Monety bonusowe, które już otrzymałeś, pozostają Twoje.
Twoje prawa
Niniejsze warunki są częścią naszych Warunków użytkowania. Nie ograniczają one Twoich praw wynikających z prawa konsumenckiego w Twoim kraju.
Skontaktuj się z nami
- W aplikacji: Profil → Pomoc i opinie
- W sieci: nasza strona kontaktowa
- E-mail: [email protected]
- Pocztą: DramaShow LLC, [to be published]
Język
Niniejsze warunki są napisane w języku angielskim. Tłumaczenia na inne języki są wykonywane za pomocą tłumaczenia maszynowego, aby pomóc Ci je zrozumieć. Jeśli tłumaczenie różni się od tekstu angielskiego, obowiązuje tekst angielski.